Social Media Tools

Social Media
Interactief Internet: Techniek Web 2.0

Social Media is het delen van verhalen, kennis en ervaringen via online media. Web 2.0  verschuift internet tot een interactief medium. Van Web 1.0 met de eenvoudige websites in html code naar web 2.0 met uitgebreide onderliggende techniek maakt veel mogelijk. De hernieuwde aandacht voor enerzijds de bruikbaarheid en anderzijds de onderliggende techniek van webdiensten.  Denk aan blogs, widgets en sociale netwerken. Maar goed..welke tools kunt u als bedrijf goed inzetten?

Social Media Tag Cloud
Social Media Tag Cloud

 

Social Media Tool: Google + Bedrijfspagina

Een Google+ Bedrijfspagina koppelen wij als eerste aan uw site. Het is gratis, u kunt updates schrijven en beeld materiaal toevoegen. Bij een zoektocht naar uw bedrijfsnaam wordt u rechtsboven bij de google zoekresultaten vertoond. Voorbeelden

Bakkermeubelstoffering en Noordrek BV , Noordrek GmbH.
Tevreden klanten kunnen een recensie schrijven. Tevens zorgt deze social media tool voor een betere ranking van uw website.
Het Google Plus waarop u berichten kunt plaatsen,Noordrek GmbH en Karin Waldner. Uiteraard zorgen deze berichten naast een goede PR van uw bedrijf en product voor een betere ranking bij Google!

Linkedin

Een Linkedin bedrijfspagina is een goede presentatie van uw bedrijf en biedt contact mogelijkheden met samenwerkende bedrijven of goede potentiële medewerkers. Adverteren tegen lage kosten is mogelijk en ook hier zijn berichtenupdates mogelijk.

Web 2.0 Social Media Tools

Daarnaast zijn er diverse social media tools waarmee u aan de slag kunt. Facebook,Storify, Twitter, Instagram, Pinterest, Ook via deze kanalen kunt u adverteren en PR voor uw bedrijf neerzetten.