tools

U wilt graag dat uw bedrijf goed zichtbaar en vindbaar is op het internet?!

Met uw bedrijfspresentatie op het internet kunt u naast aandacht voor uw product tevens uw naamsbekendheid creëren, vergroten en behouden.

Website

Een website, afgestemd op uw huisstijl, is daarbij uiteraard de eerste stap. Samen in overleg met u bouwen wij de website, schrijven wij naar wens uw content en verzorgen wij de fotografie/video. Bij het bouwen van de site passen we direct SEO optimalisatie toe. ( search engine optimization)  Dit gebeurt op verschillende manieren, zodat uw website een goede ranking ( weergavepositie bij de zoekopdrachten) krijgt bij de zoekmachines, waarbij google als graadmeter telt. De website wordt daarnaast voorzien van een google analytics tracking code, zodat u in details uw bezoekers kunt meten en analyseren, en basis daarvan kan de website nog meer in perfectie aangepast worden .

Social Media Tool: Google + Bedrijfspagina

Een Google+ Bedrijfspagina koppelen wij als eerste aan uw site. Het is gratis, u kunt updates schrijven en beeld materiaal toevoegen. Bij een zoektocht naar uw bedrijf wordt u rechtsboven in beeld vertoond. Voorbeelden Bakkermeubelstoffering en Noordrek BV , Noordrek GmbH.
Tevreden klanten kunnen een recensie schrijven. Tevens zorgt deze social media tool voor een betere ranking van uw website.
Uiteraard zorgen deze berichten naast een goede PR van uw bedrijf en product voor een betere ranking bij Google!

SEA- Search Engine Advertising

Om uw ranking in de eerste fase in ieder geval een goed zetje te geven, kunt u adwords van Google gebruiken Voor en vantevoren ingesteld budget kunt u zoekwoorden in de betaalde zoekresultaten op een goede plaats terugvinden. Als Google Partner krijgt Waldner.nl promotiescodes met 90 Eur advertentietegoed. Ook de resultaten van adwords zijn apart meetbaar in  Google Analytics

BING . Natuurlijk kunt u ook voor adverteren bij Bing gaan.

Gebruik maken van Cluster sites voor uw product/doelgroep

Webwinkel

Google Shopping

Artikelen uit de webwinkel kunt u via Google Shopping met beeld in de zoekreultaten zichtbaar worden. Bij een zoekopdracht kunt u het volgende resultaat zien: bv trui Betty Barclay

Linkedin

Een Linkedin bedrijfspagina is een goede presentatie van uw bedrijf en biedt contact mogelijkheden met samenwerkende bedrijven of goede potentiële medewerkers. Adverteren tegen lage kosten is mogelijk en ook hier zijn berichtenupdates mogelijk.

Web 2.0 Social Media Tools

Daarnaast zijn er diverse social media tools waarmee u aan de slag kunt. Facebook,Storify, Twitter, Instagram, Pinterest,

Naast het bijhouden van berichtgeving over uw bedrijf/product kunt u ook online adverteren.

 

U ziet het, er zijn legio mogelijkheid uw bedrijf op een goede manier goed zichtbaar en vindbaar te maken op het internet. Waldner.nl wil u daarbij graag  helpen vanuit een PR & Marketing visie. Vanaf 1999 is Waldner.nl als bedrijf op het internet aanwezig en  meerdere bedrijvenhebben wij een goede internetstart mogen geven. Het www is in deze 16 jaar enorm veranderd, die dynamiek maakt dit vak extra boeiend en elke klant biedt ons  een mooie uitdaging om een goed resultaat te creëren!